Опашатковци
Хотел за домашни любимци
прочети още
Хотел за кучета
Постоянна човешка компания
прочети още
Пансион за любимци
Уютна домашна среда ... истински дом
прочети още

Oпашатковци

Нашият мини хотел за кучета и други домашни любимци е различен и предпочитан от животните и техните хора, защото при нас вашите любимци се чувстват като у дома, тъй като са денонощно в нашата компания в уютна домашна обстановка.

Нашият мини хотел за домашни любимци приема само дребни до средни породи кучета.

При нас те се радват на истинска домашна среда. Ще се забавляват и ще създават нови приятелства. При нас вашият домашен любимец ще усети топлината на домашната обстановка, ще се чувства като у дома.

ЗАЩО ОПАШАТКОВЦИ?

Причината да отворим нашия дом и сърцата си за вашия верен приятел е любовта към кучетата и вярата, че всеки човек чувства своя опашат любимец като част от семейството и не би искал да го остави в хотел за кучета, където ще бъде затворен сам в клетка, бокс или празна стая. Опашатковци е хотел за кучета и други домашни любимци, където те се чувстват спокойни и щастливи, тъй като ще бъдат постоянно в нашата компания. 

Броят на опашатковците при нас е минимален и рядко надвишава 3 кучета , защото за нас е важно всеки да получи индивидуално внимание и грижа.

При нас те се радват на дълги и забавни разходки в един от най-големите и красиви паркове в София. 

какви видове услуги предлагаме:

  • хотел за кучета
  • дневна грижа за кучета
  • социализация на асоциални и тревожни кучета
  • прием на кучета в следоперативен или следкастрационен  период
  • прием на разгонени животни
  • хотел за котки, хотел за риби, птици, гризачи и дребни бозайници

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци