отзиви на клиенти относно услугите ни

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом.  

Какво казват за Опашатковци - хотел за домашни любимци

Прекрасно място. Кученцата са много внимателно подбрани, наслаждават се на удобствата на истински уютен дом и се радват на приятна компания! Моника е много отговорна, грижовна и позитивна.

Мартина Иванова

Изключително сме доволни от грижата за нашия Сев. Много мила, усмихната и обичаща животните! Освен грижа, получихме и съвети от човек, който разбира и познава животните. Нашето момче тръгва след Моника без да поглежда назад, а ние знаем как е той по всяко

Ани Степанян

Изключително грижовна и отговорна към всички опашатковци! Получавахме снимки и видеа и всеки ден бяхме в течение какво се случва с нашето куче. Най-хубавото беше, че намери начин да се чувстваме спокойни и сигурни, че нашата Белла е в много добри ръце.

Дияна Р.

Препоръчвам да се доверите на Моника за вашия домашен любимец. Мила, добра и отзивчива. Моето куче не иска да си тръгва, когато го прибираме вкъщи!

Стефан Ганев

Totally good care of the dogs. They feel home, even more! Socialize with other dogs, stay together and play with each other. Recommend it!

Georgi Zhelev

Добави мнение

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци