ХОТЕЛ ЗА КОТКИ

За другите ни опашати гости – котките, сме предвидили отделна котешка просторна стая, с прозорец с хубав изглед. Стаята е слънчева и уютна, обзаведена с всичко необходимо за една писана - котешки катерушки, кошчета, играчки и котешка тоалетна. 

Какво трябва да носите, когато доведете вашия любимец за престой при нас:

- паспорт - може и копие на страниците с данни за котето и неговия собственик, данни за микрочип и поставена валидна годишна ваксина.

- кошче/одеалце, легълце - препоръчително е котето да има нещо свое, на което спокойно да се отдели в пълноценна почивка.

- храна /лакомства/ за периода на престой - храната на нашите гости е от изключително значение за тяхното добро здраве и кондиция, затова е важно тя да бъде съобразена с тяхната възраст и здравословно състояние и да не бъде рязко сменяна, защото това може да доведе до отказ за хранене и стомашно-чревни разстройства. Разбира се, за по-специалните предлагаме и домашно приготвена храна.

- любима играчка - ако вашият любимец има любима играчка, и тя е с него при нас, той ще се чувства още по-добре, когато има нещо свое и любимо.

Цена за 24-часов престой: в момента не приемаме домашни любимци от този вид. 

Услугата включва:

Хранене два пъти на ден със суха храна, паучове и лакомства, домашна храна за по-специалните.
Компания и игра с вашия любимец.

Допълнителни услуги: транспорт за вашия домашен любимец.

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци