ДНЕВНА ГРИЖА ЗА КУЧЕТА

Понякога се налага да обърнете повече внимание на някои ваши дела и усещате, че вашият любимец скучае и тъгува за повече внимание и активности през деня или има нужда от повече социализация и игри, но нямате достатъчно време да му обърнете нужното внимание, да го изведете на истинска разходка, да поиграете с него... 

Доста често липсата на внимание и достатъчна активност водят до нежелано поведение и не малки проблеми - унищожаване на покъщнината, виене, дори развиване на състояния на тревожност и несигурност у нашите любимци. Тъй като споделяме една цел с вас, а тя е вашия любимец да се чувства обичан и щастлив, ние от Опашатковци, сме помислили и за тези периоди от съвместния живот с вашият верен приятел.

Дневната грижа е 12 часов престой при нас, по времето на който вие ще сте спокойни за вашия дом и любимец, защото той няма да е сам вкъщи, а в нашата компания. Ще получавате интересна информация и снимки как си изкарва при нас, какви нови приятелства създава, как са минали приключенията му по време на разходките и всичко необходимо, за да сте спокойни, че той се чувства щастлив.

Цена за 12-часов дневен престой: 25 лв.

В цената са включени 12-часова компания и грижи за вашето куче в изцяло домашна среда, както и две или повече разходки на повод в близките паркове.

Допълнителни услуги: транспорт за вашия домашен любимец.

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци