Цени за настаняване в хотел на домашен любимец

 

Хотел за кучета

Цена за 24-часов престой: 30 лв.

В цената са включени денонощна компания и грижи за вашето куче в изцяло домашна среда, както и две или повече разходки на повод в близките паркове.


Дневен престой за кучета

Цена за 12-часов дневен престой: 25 лв.

В цената са включени 12-часова компания и грижи за вашето куче в изцяло домашна среда, както и две или повече разходки на повод в близките паркове.


Хотел за кучета в следоперативен или следкастрационен период

Цена за 24 часов престой в следоперативен период: 35 лв.

В цената са включени:

- настаняване на кучето в спокоен и удобен кът, където ще получава пълно обгрижване, 24-часово специално внимание и следене на здравословното му състояние.
- когато е подходящо - внимателно пренасяне до тревните площи няколко пъти дневно или разходки на повод с продължителност според състоянието на кучето.

Хотел за кучета в период на разгонване

Цена за 24-часов престой на разгонено куче: 40 лв.

В цената са включени 24-часова компания и грижи за вашето куче, както и две или повече разходки на повод в близките паркове.

Хотел за риби,птици, гризачи и дребни бозайници

В тази категория влизат домашни любимци като рибки, папагали или други птици, зайчета, порчета, хамстери, морски свинчета, чинчили и други видове гризачи и дребни бозайници.

Гостите от тази категория биват настанявани на подходящо място според нуждите и ситуацията.
Те пребивават при нас в собствените си жилища – клетки, терариуми, аквариуми. Необходимо е да донесете храната и добавките, които са свикнали да приемат, както и всякакви специални принадлежности необходими за спокойното и приятно гостуване при нас.

Цена за 24-часов престой на домашни любимци от тази категория: 10 лв.

Допълнителни услуги: транспорт за вашия домашен любимец.

уютно място в хотел в София с много грижи и внимание за Вашия любимец!

 

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци