Хотел за кучета

Денонощна грижа за вашето куче в уютна домашна среда.

При нас гостуват малки до средни породи кучета, свикнали да обитават апартаментска обстановка и пространство. Броят на Опашатковците при нас е минимален и рядко надвишава 3 кучета, защото за нас е важно всеки да получи индивидуално внимание и огромна доза галене и гушкане.  

Когато се случи да имаме повече от един гост, внимателно преценяваме дали е подходящо да живее заедно с други спрямо темперамента, особеностите и характера на кучетата.

Често се получават прекрасни приятелства и игри, но не винаги всеки харесва другия – все пак и кучетата си имат предпочитания, с кого им се контактува и играе.
Нашата задача е много отговорна и затова провеждаме подробен разговор за характера и особеностите на вашия любимец.

Разбира се, предлагаме и опознавателна среща – винаги може да посетите нашето място, да се запознаете с нас, да си поговорим за вашия любимец, за неговия характер и навици и заедно да преценим дали нашето място е „вашето място”.

Неизменна и любима част от заниманията ни с нашите гостуващи приятели са хубавите разходки.
Околността предлага много варианти за разходки, тъй като се намираме се в район с много зелени площи, една от които е Западен парк. Това е любимо място на нашите гости, не само заради  дългите и забавни разходки, но и заради игрите с нас и останалите четирикраки посетители. За по- активните предлагаме леки преходи в планината или велокрос из големия Западен парк.

За по-кратките допълнителни разходки в следобедните часове посещаваме друг парк в непосредствена близост - парк Лебеда. Там е мястото за лека разходка, лежане на припек или още запознанства и игри.

На какви условия трябва да отговаря домашния любимец, за да може да ни гостува:

Гостите трябва да са  социални, здрави, да не са проявявали агресия към себеподобни и хора, с поставена годишна ваксина, обезпаразитени и да имат хигиенни навици.

Какво трябва да носите, когато доведете вашия любимец за престой при нас:

- паспорт - може и копие на страниците с данни за кучето и неговия собственик, данни за микрочип и поставена валидна годишна ваксина.
- повод - разходките се провеждат на повод, тъй като за нас е от първостепенна важност безопасността на вашия любимец.
- храна за периода на престой - храната на нашите гости е от изключително значение за тяхното добро здраве и кондиция, затова е важно тя да бъде съобразена с тяхната възраст и здравословно състояние и да не бъде рязко сменяна, защото това може да доведе до отказ за хранене и стомашно-чревни разстройства. Разбира се, за по-специалните предлагаме и домашно приготвена храна.
- постелка,одеялце, легълце - препоръчително е кучето да има нещо свое, на което спокойно да се отдели в пълноценна почивка.
- любима играчка - ако вашият любимец има любима играчка,и тя е с него при нас, той ще се чувства още по-добре, когато има нещо свое и любимо.

Цена за 24-часов престой: 30 лв.

В цената са включени денонощна компания и грижи за вашето куче в изцяло домашна среда, както и две или повече разходки на повод в близките паркове.

Допълнителни услуги: транспорт за вашия домашен любимец.

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци