Защо да оставим домашния си любимец на хотел в опашатковци?

Когато се налага да отсъствате и вашето домашно животинче не може да пътува с вас, вариантите за него са да го оставите при близки или роднини, както и да го настаните в Хотел за домашни любимци.

Първият вариант, в повечето случаи, е неприемлив, тъй като грижата за домашен любимец може да се окаже 24 часова работа.

При отсъствие на стопанина, домашният любимец и в по-общия случай кучето, изпитва дискомфорт, има нужда от повече внимание, за да преодолее липсата на своя човек. 

Често алтернативата престой в хотел за кучета е най-краен вариант за собствениците. Това е така, защото в повечето хотели за кучета, животните се настаняват в празни и малки, неотоплявани помещения, или денонощно навън, с много ограничения и липса на двигателна активност и подходящи условия.
Престоят на подобно място се оказва мъчително преживяване, което дори може да провокира асоциалност и тревожност.
Нашият уютен хотел за кучета и други домашни любимци в София Опашатковци е различно място от стандартните пансиони за временен престой на четирикраки. При нас животните се чувстват като У ДОМА. Ние постигаме това като приемаме малък брой, не повече от три животни едновременно, прекарващи времето си  в реална домашна среда, където получават индивидуално внимание.

Вашето животинче може да преживява тежък период, с който вие не можете или нямате време да се справите. Вашето куче може да изпитва дискомфорта на поведенчески проблем – тревожност и несигурност или да е в период на разгонване, което често може да се окаже труден процес за кучето и неговия стопанин. Може да изисква много повече внимание, а вие да не разполагате с толкова много време, поради всички останали ангажименти, които имате. Вашият домашен любимец може да е преживял операция и да се налага изключително прецизна грижа в следоперативния период, 24 часово наблюдение, прием на лекарства, което често е несъвместимо с всички останали ангажименти на работещия човек.

Ние ще се погрижим за вашите домашни любимци, като за наши собствени. Оставяйки ги на хотел в София Опашатковци, може да сте сигурни, че сте ги оставили при най-добрия си приятел, който ще се погрижи за тях с нужното внимание и любов.

За престоя на вашия домашен любимец в хотел Опашатковци, получавате снимки и видеа с интересна информация, за времето му прекарано при нас и новите му приятели.

Когато планирате пътуване и имате нужда да оставите домашният си любимец на хотел е добре да подготвите следната информация, с която предварително да ни запознаете, за да се подготвим за новия си гост.

  1. Информация за темперамента на вашето животно. Когато планираме да настаним нов посетител в нашия хотел за домашни любимци, ние внимателно изучаваме неговия нрав, за съвместимост с останалите гости. Може предварително да ни посетите, за да направим кратка съвместна разходка с вас и вашия опашатко, за да се опознаем и научим повече за навиците му. Така бързо ще се запознаете с условията на нашия дом и атмосферата, в която вашето куче или котка ще пребивава, докато ви няма.
  2. Хранителен режим и любим тип храна.
  3. Списък с допълнителни важни дейности, които трябва да следим по график.
  4.  Контактна информация на Вашата ветеринарна клиника и личен ветеринар.

В нашият хотел за кучета в София и други домашни любимци може да настаните вашето куче и при специфични условия, които не са обвързани с вашето отсъствие.

  1. В случай, че вашето животно има нужда от повече внимание – това може да се наложи, когато вашето куче е в асоциален период, трудно общува с други животни или има поведенчески проблем. В тези случаи можете да се доверите на нашата дневна грижа. Когато планираме престой с подобна проблематика, ние предварително изучаваме казуса, поведението на животното и връзката му с неговия стопанин. Предварително планираме как ще притича дневната грижа и в каква посока е необходимо да насочим действията си, за да постигнем решаване на проблема.
  2. В период на разгонване – това може да се окаже труден и неконтролируем момент, както за животното, така и за стопанина. Моментът е деликатен и може да се окаже по-добро решение да потърсите 24-часова грижа в такъв период.

В нашия хотел за домашни кучета, приемаме разгонени такива, за което е необходима предварителна резервация на престоя, с цел да планираме правилно присъствието на други животни. В подобни случаи ние няма да настаняваме друго куче от мъжки пол или ще се грижим абсолютно индивидуално.

В нашият хотел за кучета и домашни любимци Опашатковци има достатъчно място за всички видове домашни любимци. При нас можете да настаните вашата котка. Котките настаняваме в отделна просторна стая, с прекрасен изглед, топла и уютна и оборудвана с нужните съоръжения за удобство и двигателна активност. 

В Опашатковци са добре дошли всички видове животни – папагали и всякакви домашни птици, зайчета, морски свинчета, хамстери, гризачи, както и дребни бозайници. Обичаме животните, познаваме техните нужди и имаме нужните познания и опит да се грижим правилно за всеки различен вид.
Различните видове ние настаняваме отделно, на подходящо място, отговарящо на физиологичните и персонални нужди на животните.

Ползи за Вас и вашия домашен любимец от престой в хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци:
1. Денонощна, персонална грижа и отношение;
2. Нови интересни приятелства и запознанства за вашия домашен любимец;
3. Дълги разходки на открито, игри и забавления със себеподобни;
4. Информираност за състоянието на вашия любомец чрез снимки, видео и съобщения;
5. Домашна атмосфера, домашно приготвена храна;
6. Сигурност и време за вас, когато имате работни ангажименти или просто се нуждаете от почивка.

Ние сме на разположение, когато ви се наложи да пътувате или сте заети. Можете спокойно да поемете своите ангажименти и да сте сигурни, че вашето животинче ще се чувства като У ДОМА.
Очакваме Ви!

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци