За опашатковци

Хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци се намира в район с много зелени площи – ж.к. Западен парк и в непосредствена близост до един от най-големите паркове в София - Западен парк.

Там нашите гости се наслаждават на дълги и забавни разходки и игра с останалите четирикраки посетители. В непосредствена близост се намира и друг парк – парк Лебеда. Това е мястото за лека разходка, лежане на припек и още запознанства и игри.

До нас може да стигнете с кола  - намираме се на за 5 минути път с кола от центъра на София, между бул. Стамболийски и бул. Тодор Александров или с удобен градски транспорт.

В каква среда живеят нашите гости:


Никога не сме приемали за нормално нашите опашати приятели да биват затваряни в клетка, бокс или сами в празна стая.

Затова предлагаме уютен, еднопространствен, слънчев дом, в който гостите ни се разполагат на свобода и се радват на удобствата на домашна и безопасна среда и нашата денонощна компания.

При нас те спят на дивана, в крака ни, в скута ни – всеки получава индивидуално внимание и грижа, защото нашата задача е  да са щастливи и най вече да се чувстват като у дома, докато техните хора пътуват или за заети.  

Нашият екип

Както обичаме да казваме: "Надушихме се!"

Идеята да създадем място, където ще има повече щастливи кучета ни накара да повярваме, че това е нашата мисия, и че сме от тази порода хора, които могат да я осъществят.

Неразделна част от нашия екип са и най важните му членове – Беки и Кайра.

Да, това са нашите осиновени  кучета, които не само станаха част от нашето семейство, но и част от екипа на Опашатковци.

Доста често ни показват, че независимо колко голям опит имаме с техните себеподобни, винаги е добре да има и някой космат приятел, който винаги е готов за игра или просто да предложи компания и сигурност на някой новодошъл гост. 

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци