Защо да оставим домашния си любимец на хотел?

Когато се налага да отсъствате и вашето домашно животно не може да пътува с вас, вариантите за него са да го оставите при близки или роднини, както и да го настаните в Хотел за домашни любимци.
Първият вариант, в повечето случаи, е неприемлив, тъй като грижата за домашен любимец може да се окаже 24 часова работа.
При отсъствие на стопанина, домашният любимец и в по-общия случай кучето, изпитва дискомфорт, има нужда от повече внимание, за да преодолее липсата на своя човек.
Често алтернативата престой в хотел за кучета е най-краен вариант за собствениците. Това е така, защото в повечето хотели за кучета, животните се настаняват в празни и малки, неотоплявани помещения, или денонощно навън, с много ограничения и липса на двигателна активност и подходящи условия.
Престоят на подобно място се оказва мъчително преживяване, което дори може да провокира асоциалност и тревожност.
Нашият хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци е различно място от стандартните пансиони за временен престой на четирикраки. При нас животните се чувстват като У ДОМА. Ние постигаме това като приемаме малък брой, не повече от три животни едновременно, прекарващи времето си  в реална домашна среда, където получават индивидуално внимание.

Вашето животинче може да преживява тежък период, с който вие не можете или нямате време да се справите. Вашето куче може да изпитва дискомфорта на поведенчески проблем – тревожност и несигурност или да е в период на разгонване, което често може да се окаже труден процес за кучето и неговия стопанин. Може да изисква много повече внимание, а вие да не разполагате с толкова много време, поради всички останали ангажименти, които имате. Вашият домашен любимец може да е преживял операция и да се налага изключително прецизна грижа в следоперативния период, 24 часово наблюдение, прием на лекарства, което често е несъвместимо с всички останали ангажименти на работещия човек.

Ползи за Вас и вашия домашен любимец от престой в хотел за домашни любимци Опашатковци:
1. Денонощна, персонална грижа и отношение;
2. Нови интересни приятелства и запознанства за вашия домашен любимец;
3. Постоянни разходки на открито, игри и забавления със себеподобни;
4. Информираност за състоянието на вашето животно чрез снимки, видео и съобщения;
5. Домашна атмосфера, домашно приготвена храна;
6. Сигурност и време за вас, когато имате работни ангажименти или просто се нуждаете от почивка;

В нашият хотел за кучета и дриги домашни любимци Опашатковци има достатъчно място за всички видове домашни любимци. При нас можете да настаните вашата котка. Котките настаняваме в отделна просторна стая, с прекрасен изглед, топла и уютна и оборудвана с нужните съоръжения за удобство и двигателна активност.
В Опашатковци са добре дошли всички видове животни – папагали и всякакви домашни птици, зайчета, морски свинчета, хамстери, гризачи, както и дребни бозайници. Обичаме животните, познаваме техните нужди и имаме нужните познания и опит да се грижим правилно за всеки различен вид.
Различните видове ние настаняваме отделно, в подходящо помещение и специално създадена за атмосфера, отговаряща на физиологичните и персонални нужди на животните.
В нашия хотел за домашни любимци Опашатковци всички кучета, котки, птици, гризачи, са добре дошли, при нас те са като У ДОМА.
Очакваме Ви!

 HOTEL FOR DOGS

Price for a 24-hour stay: 30 BGN.

The price includes 24-company and care for your dog in real home accommodation, as well as two or more walks in the nearby parks.


HOTEL FOR FISH, BIRDS, RODENTS AND SMALL MAMMALS

Price for a 24-hour stay of pets in this category: 10 BGN.

LIKE US ON FACEBOOK

In our facebook page we post funny stories and pictures of our tailed guest of pet hotel for dogs and other pets Opashatkovci.

to the page Opashatkovci