ХОТЕЛ ЗА РИБИ, ПТИЦИ, ГРИЗАЧИ и ДРЕБНИ БОЗАЙНИЦИ

Както повечето природолюбители и ние обичаме всички видове животни, разбира се, кучетата и котетата имат почетно място в нашия живот и сърца, но винаги сме харесвали грижата и за останалите видове домашни любимци – рибки, папагали или други птици, зайчета, порчета, хамстери, морски свинчета, чинчили и други видове гризачи и дребни бозайници. 

Гостите от тази категория биват настанявани на подходящо място според нуждите и ситуацията.
Те пребивават при нас в собствените си жилища – клетки, терариуми, аквариуми. Необходимо е да донесете храната и добавките, които са свикнали да приемат, както и всякакви специални принадлежности необходими за спокойното и приятно гостуване при нас.

Цена за 24-часов престой на домашни любимци от тази категория: 10 лв.

Допълнителни услуги: транспорт за вашия домашен любимец.

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци