блог за домашни любимци

 В раздела блог ще откриете статии за домашни любимци, като защо да оставим кучето си на хотел за кучета от домашен тип, така и препоръки свързани с тяхното здраве и добър тонус. Надяваме се да сме ви полезни!

Защо да оставим домашния си любимец на хотел в опашатковци?

Когато се налага да отсъствате и вашето домашно животинче не може да пътува с вас, вариантите за него са да го оставите при близки или роднини, както и да го настаните в Хотел за домашни любимци.

Първият вариант, в повечето случаи, е неприемлив, тъй като грижата за домашен любимец може да се окаже 24 часова работа.

При отсъствие на стопанина, домашният любимец и в по-общия случай кучето, изпитва дискомфорт, има нужда от повече внимание, за да преодолее липсата на своя човек. 

 

 

Нашият малък хотел за кучета и други домашни любимци е вече доверено и любимо място на много наши клиенти. Споделяме част от техните отзиви за нас, защото Опашатковци, не е просто хотел за домашни любимци, а техен втори дом. За нас е от особено важно значение обратната ни връзка с вас, собствениците на домашни любимци, защото всяко едно мнение и препоръка за предлаганите условия и грижи в нашия хотел за кучета, София са водещи за нашето развитие. Благодарим на всички, споделили своето мнение за нас.

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

В нашата facebook страница публикуваме весели истории и много забавни снимки на всички опашати гости на хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци. Очакваме Ви!

 към страница Опашатковци